Üdvözöljük
_

THERMÁL HOTEL SZIVEK***
A kényelem és nyugalom meghitt szigetén
Érkezés

Éjszakák

Távozás

Felnőtt

Gyermek 

ProgramokA gyógyvíz és a csendes, nyugodt környezet jótékony hatásain kívül szeretnénk vendégeink részére egyéb programlehetőségeket is bemutatni, melyek tovább színesíthetik a berekfürdői élményeket.
Az alábbiakban felsorolunk olyan programokat, amik Berekfürdőn és környékén szabadidejük kellemesebb eltöltését szolgálják. A lehetőségek között reméljük, mindenki talál számára megfelelőt, az aktív kikapcsolódás kedvelőinek is nyújtunk alternatívákat.
Vendégeink kérésére programok és időpontok egyeztetésében szállodánk recepcióján segítséget nyújtunk. Csoportok esetén teljes körű programszervezést előzetes egyeztetés alapján vállalunk.
 
 
 A szovjet repülőtér titkai kiállítás Berekfürdőn
Titkok és tárgyak a kunmadarasi és más szovjet repülőterekről: Valódi imitációs ATOMBOMBA, gyakorló bombák, rakéták, repülőgép darabok, ejtőernyők, pilótaruhák, eddig nem publikált korabeli fényképek, filmfelvételek és TITKOK minden mennyiségben. Ezt Önnek is látnia kell!
 
cím: Berekfürdő, Berek tér (ABC mögött)
nyitva: előzetes bejelentkezés alapján
www.soviet-airforce.com
 
Beöltözhet pilótaruhába, ajándéktárgyakat, repülőgép maketteket, könyveket vásárolhat. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ajánljuk!
  
Nagykun Látogatóközpont, Karcag
A Nagykun Látogatóközpont interaktív kiállításának alapötletét a kunok kalandos letelepedése ihlette. A karcagi kapun belépve egy elvarázsolt világ tárul elénk, mely felidézi a Nagykunság büszke népének életét a XIII. századtól napjainkig.

 
Látogatás a Kun lovardába, Karcagon
A lovarda látogatás során megismerkedhetnek az őshonos magyar állatokkal, racka, szürkemarha, mangalica, öszvér, stb. A lovardalátogatás után csikósbemutató, méneshajtás, fogatozás.
 
Viziejtőernyőzés Abádszalókon
 
A Scream Adventure Team a víziejtőernyőzés újdonságával életre szóló élményt nyújt utasainak. Nem kell hozzá úszástudás, sem semmilyen előképzettség, ha beleférsz a korhatárba (4-104 év), nincs akadálya, hogy részesülj ebben a különleges élményben.
A víziejtőernyőzés keretében lehetőség van arra is, hogy párodat is „megreptesd”, hiszen a megfelelő ernyő kiválasztásával egyszerre ketten is a magasba emelkedhettek!
 
Flyboard, Abádszalók
– www.flyboard.hu
Repülj a víz felett, vagy ússz mint egy delfin!
 
A Scream Adventure Team (S.A.T.) végre elhozta Magyarországra a tengeren túl már nagy sikernek örvendő flyboardozást!
A flyboardozást bármilyen előképzettség nélkül megtanulható. Garantáljuk, hogy tíz perc alatt kiemelkedsz a vízből, ha szeretnéd, akár 10 méter magasra is!
Egy extrémnek tűnő sport, mely abszolút könnyen elsajátítható és közel sem olyan veszélyes, mint amilyennek elsőre látszik! A flyboardot a jetski motorjához kell csatlakoztatni egy 18 méter hosszú tömlővel. Ennek sugárhajtóműve biztosítja a vízellátást, amivel a repülő deszka – flyboard – a levegőben marad, maximum 10 méter magasságban. A talpra csatolt deszkán két vízsugár biztosítja a tolóerőt. A szerkezet kiötlője, Franky Zapata szerint a flyboard használata 5 perc alatt elsajátítható.
 
 Csónakkal a Tisza tavon
A rendkívül hangulatos, romantikus program során vendégeink csónakból ismerhetik meg szakavatott idegenvezetővel a Tisza tó történetét, madárvilágát, vízi és vízparti növényeit.
 
Tiszavirág ártéri sétaút – Tiszafüred-Örvény
 
Az 1500 m hosszú tanösvény a tiszavirág (kérész) életét, fejlődési fázisait és a Tisza-tó élővilágát mutatja be. Madármegfigyelő tornyai és a séta végcélját is jelentő belső tó, a Göbe halászladikjai is igen népszerű. A sétaút pihenőiben bemutatjuk azt a már majdnem elfelejtett, de példaértékű "természet és emberi tevékenység" kapcsolatot, amit a teknővájás, a kosár és gyékényfonás valamint az eredeti tiszai halászmesterség jelentett.
  
Tisza-tavi Ökocentrum, Poroszló
A poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum - Magyarország új turisztikai látogatóközpontja, igazi látványosság. Az Ökocentrum szórakoztató módon, modern, interaktív szemlélettel, játékosan tárja a látogatók elé a Tisza-tó és a Tisza-völgy természeti kincseit, bemutatva Magyarország második legnagyobb tavának gazdag élővilágát.
 
Hortobágyi Nemzeti Park Látogatóközpont
A létesítmény számos lehetőséget kínál a nemzeti parkba érkező turisták számára: teljes körű információt kaphatnak Hortobágy látnivalóiról, a térség turisztikai programlehetőségeiről.


Thermál Hotel Szivek

-

Berekfürdő

Galéria

ÉtteremÉtteremÉtteremÉtteremGaléria

A feltételekrő kérem érdeklődjön szállodánkban
Széchenyi Kártya Elfogadóhely  Erzsébet Utalvány elfogadóhely  Bankkártyák 

Vendégkönyvből

Megtiszteltetés volt számomra, hogy itt vendégül láttak bennünket. Köszönjük szépen és remélem még fogunk ide jönni.

Rakasi Mónika

Feliratkozás hírlevélre:

Hotelstars.eu Heineken MSZSZ MVM További partnerek

Elérhetőségünk

Thermal Hotel Szivek***
H-5309 Berekfürdő, Hortobágyi út 1.
Telefon: +3659/519062
E-mail: info@thermalhotelszivek.hu
Szobafoglalás: foglalas@thermalhotelszivek.hu
Megértettem
Az thermalhotelszivek.hu weboldalon úgynevezett sütiket használunk a jobb felhasználói élmény és a weboldal működésének megfigyelése érdekében! Ha folytatja a böngészést weboldalunkon,
akkor úgy tekintjük, hogy beleegyezik a sütik használatába! További információk